Doorgaan naar hoofdcontent

Tip: Yarnie app

Een tijdje terug zag ik een fantástische app. Zo ééntje die een probleem van mij kon oplossen. Ik downloadde hem direct, en ik ben er erg enthousiast over:  Yarnie


Overzicht
Doordat ik vaak met meerdere projecten tegelijk bezig ben, ben ik soms het overzicht compleet kwijt. Met welke haaknaald ben ik eigenlijk met deze deken bezig? En bij welke toer was ik ook al weer gebleven? Ik ben zo blij dat er nu een app is die het allemaal voor me bijhoudt: Yarnie. 
Ik kan hierin makkelijk mijn patronen, informatie en foto’s van mijn ‘projecten’ invoeren. En door de handige toerenteller pak ik de draad snel weer op in mijn huidige haakwerkjes.Veel voordelen
Ik heb even alle voordelen van Yarnie op een rijtje gezet:
- Mooi overzicht van al mijn haakprojecten (ook breiwerken kun je invoeren)
- Ik kan makkelijk een project in de toekomst opnieuw maken
- Ik raak nooit meer een patroon kwijt
- Ik pak de draad meteen weer op door de handige toerenteller per project
- Er is ook een algemene toerenteller
- Al mijn projecten op 1 plek: veilig én handig online!
En dit vind ik ook wel heel super: Ik vul de gebruikte garens en afmetingen in, zodat ik dat altijd paraat heb als iemand mij er naar vraagt!

Klik hier om te downloaden


Gratis app
De app is gratis. Dat wil zeggen; voor 5 projecten kun je de gegevens invoeren.  Wil je onbeperkt projecten invoeren? Dan kun je de app betaald upgraden. 

De app is te vinden in de google playstore en via Itunes. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.breiclub.nl


Vind je dit een handige tip? 

Reacties

 1. Ben misschien ouderwets, maar ik heb nog een ouderwetse telefoon, dus geen app-mogelijkheid. Maar, wat je met deze app kunt komt volgens mij erg overeen met Ravelry.com. Daar heb ik al jaren en account, waar ik ook al mijn projecten (inclusief alle gegevens over patroon, garen, naalddikte) kan bewaren en terugzoeken. Ken je Ravelry? Is dit dan ongeveer hetzelfde?
  Ik hoop dat je er net zoveel plezier van zal hebben als ik heb van Ravelry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken ravelry wel, vind het wel weer een heel gedoe met een account aanmaken en inloggen. Daarom koos ik voor de app. Werkt voor mij heel fijn op mn tablet! :-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Knuffeldoekje Fee

Wat zal ik eens met deze zachte restjes roze garen doen? Dat vroeg ik me laatst dus af. Toen kwam ik ineens op het idee om er een knuffeldoekje mee te haken!


Natuurlijk zijn er genoeg patronen te vinden en te koop van knuffelpopjes. Maar ik wilde eigenlijk mijn eigen draai eraan geven. Zelf wat uitproberen. En dit is het geworden, ik deel het graag met jullie!


Het knuffeldoekje bestaat uit een stervormige doek met een hoofdje die een klein mutsje draagt. Het heeft wel wat weg van een kleine fee al zeg ik het zelf.Wil je weten hoe ik het maakte? Lees dan de beschrijving hieronder!

Benodigde haaktechnieken: 

magische ring, lossen, stokjes, vasten, halve vasten.

Benodigdheden: 

haaknaald 4,5, 1 bol SoftFun kleur A en halve bol SoftFun kleur B
oude panty, kussenvulling, naald en draad voor afhechten panty.Beschrijving:
De ster haak je als eerst met kleur A

Toer 1: Haak een magische ring
Toer 2: Haak 20 stokjes in de ring en sluit de ring met een halve vaste
Toer 3: Haak 1 losse en 1 vaste i…

Baby omslagdoek

Ik haakte een baby omslagdoek in de kleur lichtblauw met wit. Ik gebruikte de dekensteek (ook wel blanketstitch genoemd). Daarover vind je deze week ook een blog op Breiclubwaar ik ambassadeur voor ben.


Winterbaby Het idee om een baby omslagdoek te haken spookte al langer door mijn hoofd. Het is een item dat ik bij beide kinderen zoveel gebruikt heb, mede omdat ze beide in de winter geboren zijn! Ideaal tijdens het voeden en het knuffelen. Het houdt je kindje lekker warm.
De dekensteek Wil je weten hoe ik de omslagdoek heb gemaakt? Bekijk dan gauw de beschrijving hieronder!
De dekensteek is eigenlijk niet meer dan 1 vaste en 2 stokjes in dezelfde steek. Erg geschikt voor beginnende haaksters! Voor meer informatie over deze dekensteek, verwijs ik je graag naar mijn blog op breiclub die zondag is verschenen. > klik hier.Benodigde haaktechnieken:
Lossen, vasten, stokjes, halve stokjes.

Benodigdheden:
Haaknaald 8, 3 bollen Pingo dream wit en 3 bollen Pingo dream blauw.

Beschrijving:

Voor…

Boekreview: The Spring Collection

Het werd weer eens tijd voor een boekreview. En gezien de lente is begonnen, leek me het een geschikt moment om het boek "The Spring Collection" van Wendy van Delden met jullie te bekijken!


Vest haken Ik wil al een tijdje een vest haken voor mezelf. Maar aangezien ik vaak kleinere baby projecten haak, schrikt de grootte van een vest me eigenlijk altijd wat af. Maar toen kwam ik het boek van Wendy tegen! Op de cover staan een paar mooie vesten en de kreet "Keep it Simple" . Dat spreekt mij dus enorm aan!

Wendy's Home Collection The Spring Collection is Wendy's schrijfdebuut.


Wendy heeft voordat ze haar eerste boek uitbracht veel bekendheid verworven online.  Haar label Wendy's Home Collection inpireerde al duizenden haaksters. Je vindt haar online via www.wendyshomecollection.com


Keep it Simple Ik zei het al: haar keep it simple methode klinkt mij als muziek in de oren. Ik hou er ook zo van om lekker eenvoudige rijen te haken zonder te veel poespas of in…