zaterdag 8 april 2017

Inspiratie: Cynthiapuntnl

Een paar weken geleden heb ik het ein-de-lijk gedaan.... Het boek besteld dat ik al jaren wil lezen. Maar ik kwam er steeds niet toe. Ik ben zo blij dat ik het toch deed!

Miss Lipgloss
Samen met mij hebben veel meiden haar al jaren online gevolgd: Cynthia Schultz. Ze startte toen ze zestien was een succesvolle beautyblog: misslipgloss.nl Als blogger was ze vanaf het begin erg succesvol. Iedere dag trok ze steeds meer bezoekers naar haar site. Wel duizenden op een dag! Het intrigeerde me. Ze schreef over zulke leuke producten en onderwerpen. Van een afstandje volgde en bewonderde ik  haar.


Boek
Nu ik zelf met bloggen ben begonnen, wilde ik toch nog wat meer van haar te weten komen. Daarom bestelde ik eindelijk haar boek "Beauty". Ze schreef het al enkele jaren terug, maar ik had het nog nooit gelezen.
Bij bol.com zag ik het. Ik twijfelde nog tussen het E-book en de papieren versie, maar omdat ik in de zon wilde lezen, bestelde ik toch de hard-copy. De tweedehands editie die ik ontving was zelfs een gesigneerd exemplaar!


Historie
In de eerste hoofdstukken neemt Cynthia je mee naar het begin. Van journalist-wanna-be tot startend onderneemster. Wat ze belangrijk vond, wat ze nastreefde, en hoe ze dicht bij haar zelf bleef ondanks alle mooie aanbiedingen van andere ondernemers om samen een ander pad in te slaan.


Beauty
Driekwart van het boek gaat over beauty. Leuk, maar niet de reden dat ik het in huis haalde. Ik bewaar het als na-slagwerk voor als ik eens iets wil opzoeken. Echt alles vind je er in terug: van gezichtsreiniging tot foundation, van epileren tot nagellak. Cynthia is daarin echt super compleet en legt alles over verzorging en make-up heel duidelijk uit.


Cynthiapuntnl
Een maandje terug is Cynthia overgestapt naar een nieuwe blog. Miss Lipgloss is verleden tijd. De reden daarvoor lees je in haar blogpost daarover > Welkom op Cynthia.nl

Mijn motivatie om te bloggen is door het boek te lezen alleen maar gegroeid.
Tip va Cynthia :   ...bloggen is enorm leuk om te doen, en daar moet je gewoon heel veel lol aan beleven!" daar ben ik het dus heel erg mee eens!
Kennen jullie en volgen jullie Cynthia al? Volg haar op BloglovinInstagram of Facebook.

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk, een boek mét handtekening! Nee, ik ken haar en haar blog niet. Dat bloggen echt heel leuk is, dat weet ik dan weer wél :-D
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen