Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie: Cynthiapuntnl

Een paar weken geleden heb ik het ein-de-lijk gedaan.... Het boek besteld dat ik al jaren wil lezen. Maar ik kwam er steeds niet toe. Ik ben zo blij dat ik het toch deed!

Miss Lipgloss
Samen met mij hebben veel meiden haar al jaren online gevolgd: Cynthia Schultz. Ze startte toen ze zestien was een succesvolle beautyblog: misslipgloss.nl Als blogger was ze vanaf het begin erg succesvol. Iedere dag trok ze steeds meer bezoekers naar haar site. Wel duizenden op een dag! Het intrigeerde me. Ze schreef over zulke leuke producten en onderwerpen. Van een afstandje volgde en bewonderde ik  haar.


Boek
Nu ik zelf met bloggen ben begonnen, wilde ik toch nog wat meer van haar te weten komen. Daarom bestelde ik eindelijk haar boek "Beauty". Ze schreef het al enkele jaren terug, maar ik had het nog nooit gelezen.
Bij bol.com zag ik het. Ik twijfelde nog tussen het E-book en de papieren versie, maar omdat ik in de zon wilde lezen, bestelde ik toch de hard-copy. De tweedehands editie die ik ontving was zelfs een gesigneerd exemplaar!


Historie
In de eerste hoofdstukken neemt Cynthia je mee naar het begin. Van journalist-wanna-be tot startend onderneemster. Wat ze belangrijk vond, wat ze nastreefde, en hoe ze dicht bij haar zelf bleef ondanks alle mooie aanbiedingen van andere ondernemers om samen een ander pad in te slaan.


Beauty
Driekwart van het boek gaat over beauty. Leuk, maar niet de reden dat ik het in huis haalde. Ik bewaar het als na-slagwerk voor als ik eens iets wil opzoeken. Echt alles vind je er in terug: van gezichtsreiniging tot foundation, van epileren tot nagellak. Cynthia is daarin echt super compleet en legt alles over verzorging en make-up heel duidelijk uit.


Cynthiapuntnl
Een maandje terug is Cynthia overgestapt naar een nieuwe blog. Miss Lipgloss is verleden tijd. De reden daarvoor lees je in haar blogpost daarover > Welkom op Cynthia.nl

Mijn motivatie om te bloggen is door het boek te lezen alleen maar gegroeid.
Tip va Cynthia :   ...bloggen is enorm leuk om te doen, en daar moet je gewoon heel veel lol aan beleven!" daar ben ik het dus heel erg mee eens!
Kennen jullie en volgen jullie Cynthia al? Volg haar op BloglovinInstagram of Facebook.

Reacties

  1. Wat leuk, een boek mét handtekening! Nee, ik ken haar en haar blog niet. Dat bloggen echt heel leuk is, dat weet ik dan weer wél :-D
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Knuffeldoekje Fee

Wat zal ik eens met deze zachte restjes roze garen doen? Dat vroeg ik me laatst dus af. Toen kwam ik ineens op het idee om er een knuffeldoekje mee te haken!


Natuurlijk zijn er genoeg patronen te vinden en te koop van knuffelpopjes. Maar ik wilde eigenlijk mijn eigen draai eraan geven. Zelf wat uitproberen. En dit is het geworden, ik deel het graag met jullie!


Het knuffeldoekje bestaat uit een stervormige doek met een hoofdje die een klein mutsje draagt. Het heeft wel wat weg van een kleine fee al zeg ik het zelf.Wil je weten hoe ik het maakte? Lees dan de beschrijving hieronder!

Benodigde haaktechnieken: 

magische ring, lossen, stokjes, vasten, halve vasten.

Benodigdheden: 

haaknaald 4,5, 1 bol SoftFun kleur A en halve bol SoftFun kleur B
oude panty, kussenvulling, naald en draad voor afhechten panty.Beschrijving:
De ster haak je als eerst met kleur A

Toer 1: Haak een magische ring
Toer 2: Haak 20 stokjes in de ring en sluit de ring met een halve vaste
Toer 3: Haak 1 losse en 1 vaste i…

Baby omslagdoek

Ik haakte een baby omslagdoek in de kleur lichtblauw met wit. Ik gebruikte de dekensteek (ook wel blanketstitch genoemd). Daarover vind je deze week ook een blog op Breiclubwaar ik ambassadeur voor ben.


Winterbaby Het idee om een baby omslagdoek te haken spookte al langer door mijn hoofd. Het is een item dat ik bij beide kinderen zoveel gebruikt heb, mede omdat ze beide in de winter geboren zijn! Ideaal tijdens het voeden en het knuffelen. Het houdt je kindje lekker warm.
De dekensteek Wil je weten hoe ik de omslagdoek heb gemaakt? Bekijk dan gauw de beschrijving hieronder!
De dekensteek is eigenlijk niet meer dan 1 vaste en 2 stokjes in dezelfde steek. Erg geschikt voor beginnende haaksters! Voor meer informatie over deze dekensteek, verwijs ik je graag naar mijn blog op breiclub die zondag is verschenen. > klik hier.Benodigde haaktechnieken:
Lossen, vasten, stokjes, halve stokjes.

Benodigdheden:
Haaknaald 8, 3 bollen Pingo dream wit en 3 bollen Pingo dream blauw.

Beschrijving:

Voor…

Boekreview: The Spring Collection

Het werd weer eens tijd voor een boekreview. En gezien de lente is begonnen, leek me het een geschikt moment om het boek "The Spring Collection" van Wendy van Delden met jullie te bekijken!


Vest haken Ik wil al een tijdje een vest haken voor mezelf. Maar aangezien ik vaak kleinere baby projecten haak, schrikt de grootte van een vest me eigenlijk altijd wat af. Maar toen kwam ik het boek van Wendy tegen! Op de cover staan een paar mooie vesten en de kreet "Keep it Simple" . Dat spreekt mij dus enorm aan!

Wendy's Home Collection The Spring Collection is Wendy's schrijfdebuut.


Wendy heeft voordat ze haar eerste boek uitbracht veel bekendheid verworven online.  Haar label Wendy's Home Collection inpireerde al duizenden haaksters. Je vindt haar online via www.wendyshomecollection.com


Keep it Simple Ik zei het al: haar keep it simple methode klinkt mij als muziek in de oren. Ik hou er ook zo van om lekker eenvoudige rijen te haken zonder te veel poespas of in…