zondag 23 april 2017

Tip: Yarnie app

Een tijdje terug zag ik een fantástische app. Zo ééntje die een probleem van mij kon oplossen. Ik downloadde hem direct, en ik ben er erg enthousiast over:  Yarnie


Overzicht
Doordat ik vaak met meerdere projecten tegelijk bezig ben, ben ik soms het overzicht compleet kwijt. Met welke haaknaald ben ik eigenlijk met deze deken bezig? En bij welke toer was ik ook al weer gebleven? Ik ben zo blij dat er nu een app is die het allemaal voor me bijhoudt: Yarnie. 
Ik kan hierin makkelijk mijn patronen, informatie en foto’s van mijn ‘projecten’ invoeren. En door de handige toerenteller pak ik de draad snel weer op in mijn huidige haakwerkjes.Veel voordelen
Ik heb even alle voordelen van Yarnie op een rijtje gezet:
- Mooi overzicht van al mijn haakprojecten (ook breiwerken kun je invoeren)
- Ik kan makkelijk een project in de toekomst opnieuw maken
- Ik raak nooit meer een patroon kwijt
- Ik pak de draad meteen weer op door de handige toerenteller per project
- Er is ook een algemene toerenteller
- Al mijn projecten op 1 plek: veilig én handig online!
En dit vind ik ook wel heel super: Ik vul de gebruikte garens en afmetingen in, zodat ik dat altijd paraat heb als iemand mij er naar vraagt!

Klik hier om te downloaden


Gratis app
De app is gratis. Dat wil zeggen; voor 5 projecten kun je de gegevens invoeren.  Wil je onbeperkt projecten invoeren? Dan kun je de app betaald upgraden. 

De app is te vinden in de google playstore en via Itunes. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.breiclub.nl


Vind je dit een handige tip? 

5 opmerkingen:

 1. Ben misschien ouderwets, maar ik heb nog een ouderwetse telefoon, dus geen app-mogelijkheid. Maar, wat je met deze app kunt komt volgens mij erg overeen met Ravelry.com. Daar heb ik al jaren en account, waar ik ook al mijn projecten (inclusief alle gegevens over patroon, garen, naalddikte) kan bewaren en terugzoeken. Ken je Ravelry? Is dit dan ongeveer hetzelfde?
  Ik hoop dat je er net zoveel plezier van zal hebben als ik heb van Ravelry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken ravelry wel, vind het wel weer een heel gedoe met een account aanmaken en inloggen. Daarom koos ik voor de app. Werkt voor mij heel fijn op mn tablet! :-)

   Verwijderen